Pàgines

dissabte, 29 de març del 2014

Per començar el cap de setmana us oferim aquest deliciòs dinar. Us esperem!

Menú del Dissabte 29 de Març de 2014

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, calçots amb tempura i salsa calçot
Arròs d'espàrrecs i pèsols
Raviolis casolans de galta de porc amb salsa xampinyons i trufa
Pastís de peix (lluç, palets de cranc, tonyina) acompanyat de salsa rosa

SEGONS:
Xai a la planxa acompanyat de carxofes
Cassoleta de calamars amb ceba i cloïsses
" Lacon a la gallega"
Tripa i moro (callos)

POSTRES:
Profiteroles de nata amb xocolata calenta
Gelat de canyella
Crocant
Bownie amb nata

Pa i Beguda
16€ (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Rigattoni (autèntica pasta italiana) a la bolonyesa
Escalopins de vedella arrebossats amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada