Pàgines

dilluns, 17 de març del 2014

BON DIIIIAAA!! AVUI US PRESENTEM AQUEST MENÚ...

Menú de Dilluns 17 de Març de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, formatge brie i codony
Macarrons a la bolonyesa
Remenat d'alls tendres, carxofes, gambes
Patata i pèsols

SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Rotllets de pollastre farcit de prunes
Bruixes "gallos" al vi blanc

POSTRES:
Pastís de xocolata i taronja
Iogurt de fruites del bosc
Tarta whisky
Flam d'ou

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació


 
encara estan molles, acabades de recollir


 pelant el pèsols acabats de collir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada