Pàgines

dissabte, 1 de febrer del 2014

Menú del 1er Dissabte de Febrer 2014

Menú del Dissabte 1 de Febrer de 2014

PRIMERS:
Pinya amb pernil
Amanida de formatge de cabra, fruits secs i vinagreta de mel
Raviolis de carn amb salsa ceps
Farcellets d'espàrrecs a la planxa amb salsa romesco

SEGONS:
Escamarlans, gambes, navalles a la planxa
Rotllet de pollastre farcits de dàtils i bacó
Timbal melós de vedella amb idiazabal
Xai a la planxa amb guarnició

POSTRES:
Sorbet de mandarina
Pastís de poma
Tarta whisky
Crocant

Pa i Beguda
16€ (iva inclòs)


MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Tallarines amb tomàquet
Hamburguesa amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada