Pàgines

dissabte, 22 de febrer del 2014

BON DISSABTE A TOTS!

Menú del Dissabte 22 de Febrer de 2014

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb  gambes a la gavardina de bacó i dàtils
Raviolis (3unit) casolans de melós galta amb salsa trufa
Arròs de bolets
Carxofes al forn amb pernil
Coca de pa amb ceba caramel·litzada i formatge brie

SEGONS:
Peus de porc a la muselina suau d'all amb xips de carbassa
Cabrit arrebossat amb patates
Orada al forn amb un llit de patates i verdures
Xurrasco sense os "tira de asado" a la planxa amb guarnició

POSTRES:
Sorbet de mandarina
Pastís mousse de llimona
Trufes amb nata
Flam de formatge

Pa i Beguda
16€ (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Cintes amb tomàquet fregit i formatge
Escalopins de vedella arrebossats amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Segueix-nos.. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada