Pàgines

dimecres, 4 de desembre del 2013

El Menú d'avui es:

Dimecres 4 de Desembre de 2013
Informem que Els dies 6,7,8 de desembre tindrem TANCAT

PRIMERS:

Amanida tardor (magrana, enciam variats, avellanes)
Llenties estofades com a casa
Pasta amb salsa formatge de cabra i nous
Patata i mongeta tendre
Rotllets de pernil i espàrrecs

SEGONS:

Bistec a la planxa amb patates
Escalopins de pollastre amb salsa de tòfona
Cassoleta de peix

* POSTRES:

Pastís tiramisú
Ou ferrat (Pinya i préssec amb almívar)
Gelat
Iogurt


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

Recordeu que per cap d'any també tenim obert. Sopar + ball per nomes 65.00€, xafardeja el apartat de menus festius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada