Pàgines

divendres, 13 de desembre del 2013

Bon cap de setmana a tothom!

Divendres 13 de Desembre de 2013

PRIMERS:

Amanida d’enciam variats Cèsar
Espaguetis amb salsa de formatge de cabra
Trinxat de patata i col amb bolets saltejats
Crema de marisc
Cigrons de cansalada

SEGONS:

Contracuixa de pollastre sense os a la planxa amb guarnició
Galtes rostides amb patates
Cassoleta de peix (cassó, calamars)
Tripa i morro (callos)

POSTRES:

Gelat de crocant
Flams
Iogurt de fruites del bosc
Tiramisú



 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació
Cap d’any!! Per només 65€ (sopar + ball fins la matinada) (al apartat de menus festius podran veure el menú) Reserva taula!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada