Pàgines

dissabte, 16 de novembre del 2013

BON DISSABTE!!

Menú del Dissabte 16 de Novembre de 2013

PRIMERS:

Crep de vieires i gambes amb salsa marinera
Amanida de formatge de cabra, fruits secs i vinagreta de melmelada de tomàquet
Rotllet d’espinacs i salmó
Raviolis de carn amb salsa ceps
Timbal de patates, bolets i pernil


SEGONS:

Xai a la planxa amb patates
Llaminera de porc amb salsa de fruites vermelles
Llata de vedella amb bolets
Cueta de rap a la marinera


POSTRES:

Pastis gelat 3 xocolates
Pastís de formatge i nabius
Trufes amb nata
Crocant

Pa i Beguda
16€ (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)
Canelons de carn gratinats
Llàgrimes de pollastre arrebossat amb patates
Gelat o flam o Iogurt
12€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada