Pàgines

dissabte, 23 de novembre del 2013

Bon Dissabte a tots!

Menú del Dissabte 23 de Novembre de 2013

PRIMERS:

Crep de xampinyons i pollastre, beixamel de ceps gratinats
Xatonada (escarola, bacallà, salsa xató)
Espaguetis a la tinta amb gambetes
Arròs de bolets encenalls de parmesà


SEGONS:

Xai a la planxa amb patates
Timbal melós de vedella, idiazabal
Entrecot sense os a la planxa guarnició
Cassoleta de peix (calamars, lluç i cloïsses)

POSTRES:

Pastis gelat 3 xocolates
Pastis tiramisú
Sorbet de vainilla i nous

Pa i Beguda
16€ (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)
Macarrons a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Gelat o flam o Iogurt
12€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada