Pàgines

dissabte, 19 d’octubre del 2013

Bon dissabte a tots! us esperem!

Menú del Dissabte 19 d’Octubre de 2013

PRIMERS:

Amanida de formatge de cabra caramel·litzat, figues, nous i vinagreta de taronja
Raviolis casolans de confit d’ànec amb salsa trufa
Ous estrellats amb pernil
Calamars farcits de bolets
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera (supl.2€)

SEGONS:

Salmó a la “papillote”
Xai a la planxa amb guarnició
Pastís de carn
Filet de vedella amb salsa ceps (supl. 4€)

POSTRES:

Coulant amb nata (supl.2€)
Gelat de torró amb ratafia
Sorbets

Pa i una beguda
16€ (iva inclòs)


MENÚ INFANTIL
Macarrons a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda                                                                     12€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada