Pàgines

dissabte, 12 d’octubre del 2013

BON DIA! Avui també tenim Obert!

Menú del Dissabte 12 d’Octubre de 2013

PRIMERS:

Amanida de tardor (formatge brie, codony i vinagreta)
Raviolis de ricotta i nous amb salsa nous
Arròs de bolets amb encenalls de parmesà
Xapata d’escalivada amb seitons
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera (supl.3€)

SEGONS:

Cabrit saltejat amb all i julivert
Full de llaminera amb salsa gorgonzola
Llibrets de llom farcits de ceps i botifarra negre
Bacallà a la muselina d’all
Mariscada a la planxa (supl.3€)

POSTRES:

Coulant amb nata (supl.2€)
Gelat de torró amb ratafia
Sorbets
Pastís Massini

Pa i una beguda
16€ (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL
Pasta a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda                                                                     12€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada