Pàgines

dissabte, 7 de setembre del 2013

bon dissabte!!

Menú del Dissabte 7 de Setembre de 2013

PRIMERS:

Amanida de formatge de cabra i fruits secs amb vinagreta de mel
Ravioli XL casolà de confit d’ànec i foie amb salsa de ceps
Coca d’escalivada i seitons
Broquetes de llagostins a la planxa
Crema de meló amb encenalls de pernil
Rotllets d’espinacs i salmó
Mi cuit amb torradetes (supl.3€)

SEGONS:

Xai a la planxa amb patates i all i oli
Cueta de rap a la marinera
Llom amb sucre morè i mostassa
Llàgrimes de pollastre arrebossades amb patates
Galtes de porc rostides al forn
Entrecot a la planxa (supl.4€)

POSTRES:

Mel i mató
Sorbet de maracuya i mango
Gelat de canyella
Tiramisú

Beguda i pa
16€ (iva inclòs)


Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparacióbon di

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada