Pàgines

dissabte, 27 de juliol del 2013

SOPAR A LA FRESCA

Dissabte 27 de Juliol de 2013
(MENÚ NIT)

Els DISSABTES dels mesos d’estiu obert per sopars
 No esperis que t’ho expliquin vine a provar-ho!!

PRIMERS:

Rotllets d’espinacs i salmó
Amanida de formatge Brie amb confitura de nabius (fruites del bosc)
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera
Micuit d’ànec amb torradetes
Ravioli XL de confit d’ànec i foie amb salsa “Pedro Ximenez”
Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà


SEGONS:

Timbal de vedella amb idiazabal
Llaminera amb salsa de ceps
Gambes a la planxa
Orada al forn amb patates i verdures
Rissotto de bolets amb encenalls de parmesà

POSTRES:

Coulant amb nata
Gelat de canyella
Sorbet de mango i maracuya
Brownie
...

 Una Beguda i pa
18€ (+ IVA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada