Pàgines

dissabte, 6 de juliol del 2013

Menu de Dissabte la Nit

Dissabte 6 de Juliol de 2013
(MENÚ NIT)

Avui  obrim per sopars!! I tots els DISSABTES del mes de  JULIOL
 No esperis que t’ho expliquin vine a provar-ho!!

PRIMERS:

Raviolis de confit d’ànec i poma amb salsa de trufa
Amanida de meló i pernil
Gaspatxo de xíndria
Rotlle d’espinacs i salmó
Full de vieires i verdures
Carpaccio de tomàquets del maresme
Musclos amb salseta

SEGONS:

Cueta de rap a la marinera
Bacallà ala muselina d’all
Mil fulls de vedella freda amb encenalls de parmesà i vinagreta de tomàquet
Entrecot de vedella 400 gr  (supl.4€)
Cabrit saltejat amb all i julivert

POSTRES:

Coulant amb nata
Gelat de canyella
Sorbet de mandarina
...

 Una Beguda i pa
18€ (+ IVA)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada