Pàgines

dijous, 23 de maig del 2013

Dijous 23 de maig de 2013


Dijous 23 de maig  de 2013

PRIMERS:

Amanida de codony i formatge
Empedrat de cigrons amb tonyina
Albergínies farcides de carn
Macarrons a la bolonyesa

SEGONS:

Sèpia a la planxa acompanyat d’amanida
Xurrasco a la planxa amb patates
Mandonguilles amb pèsols i patates
Escalopins de pollastre amb salsa curry

POSTRES:

Tarta  whisky
Pastís Sacher
Flam d’ou


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)



Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació
 * DEMÀ COMENÇARÀ
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
De dilluns a Divendres : cada dia un plat iberoromà
Dissabte podràs
PROVAR EL NOSTRE MENÚ DEGUSTACIÓ  IBEROROMÀ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada