Pàgines

dijous, 16 de maig del 2013

bon dia


Dijous 16 de Maig de 2013

PRIMERS:

Amanida de pinya, pollastre i blat de moro
Empedrat de cigrons amb tonyina
Pebrots el piquillo farcits de brandada de bacallà
Espinacs a la catalana
Fideuà acompanyat d’all i oli

SEGONS:

Bacallà al pil-pil
Peus de porc guisats
Bistec la planxa amb patates
Llibrets de llom amb patates

POSTRES:

Gelat de torró
Iogurt amb coulis de fruites del bosc
Flam d’ou / formatge

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació
*  AVIAT COMENÇARÀ EL
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
VINE A PROVAR ELS NOSTRE MENÚ de DEGUSTACIÓ IBEROROMÀ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada