Pàgines

dimarts, 30 d’abril del 2013

Últim dia de les jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme


Dimarts 30 d’Abril de 2013
Últim dia de les jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:

Amanida Cèsar
Pèsols saltejats amb pernil
Espaguetis amb gorgonzola i nous
Coca de recapte de sardines
Llenties

SEGONS:

Galtes de porc a rostides amb prunes i pinyons
Llom a la planxa amb guarnició
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Mares de lluç arrebossades (sense espina)

POSTRES:

Sorbet de llimona
Flam d’ou,
Flam formatge,
Tarta al Whisky

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada