Pàgines

dissabte, 27 d’abril del 2013

MENU DE SANTA MONTSERRAT!!!


Dissabte 27 d’Abril  de 2013

PRIMERS:

Amanida de formatge de cabra i fruits secs amb vinagreta de mel
Canelons casolans de ceps i foie amb salsa de ceps
Petxina de peix i gambes
Coca de pebrots escalivats i seitons
Pèsols de la floreta amb botifarra negre

SEGONS:

Cabrit arrebossat amb patates
Mariscada: (gambes, escamarlans, navalles) a la planxa
Galtes de porc a la catalana
Llaminera amb pinya
Entrecot de vedella (400gr) planxa (supl.4€)

POSTRES:

Coulant amb nata
Flam de mató i mel
Tarta el Whisky


Beguda i pa
16.00€ (iva inclòs)

Menú infantil ( fins a 12 anys)
Pasta amb tomàquet i formatge
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa                                                             12.00€ (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada