Pàgines

dissabte, 20 d’abril del 2013

bon dia per fer un aperitiu a prop del mar.! us esperem!



Dissabte 20 d’Abril  de 2013

PRIMERS:

Amanida de gambes amb gavardina de bacó i pinya
Canelons casolans de ceps i foie amb salsa de ceps
Timbal de carabassó amb formatge de cabra i tomàquet
Coca d’escalivada i seitons
Meló amb pernil

SEGONS:

Plat de Mataró (sèpia, pèsol de la floreta i patata)
Confit d’ànec amb poma i cebetes a la crema
Escamarlans saltejats amb all i julivert
Cabrit arrebossat amb guarnició
Peus de porc amb muselina suau d’all

POSTRES:

Lioneses de nata



Flam de mató i mel
Brownie


Beguda i pa

16.00€ (iva inclòs)

Menú infantil ( fins a 12 anys)
Pasta a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa                                                             12.00€ (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada