Pàgines

dissabte, 9 de març del 2013

UN DIA MARAVELLOS PER DINAR MIRANT EL MAR


Dissabte 9 de Març  de 2013


PRIMERS:

Xatonada (escarola, bacallà, i salsa xató)
Caneló de galta de vedella i idiazabal salsa Pedro Ximenez
Rissotto de bolets amb encenalls de parmesà
Carpaccio de vedella amb parmesà
Vieira farcida de peix i marisc

SEGONS:

Gambes a la planxa amb all i julivert
Bacallà a la muselina d’all i verdureta
Cabrit arrebossat amb guarnició
Mitjana de vedella a la planxa amb guarnició

POSTRES:

Crep de xocolata amb nata
Gelat de festucs,
Gelat de Stracciatella


Beguda i pa

16.00€ (iva inclòs)

Menú infantil:
Espaguetis a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa                                                               12.00€ (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada