Pàgines

dissabte, 23 de març del 2013

Plat estrella d'avui: PLAT DE MATARÓ : (Sèpia, pèsols i patates)



Dissabte 23 de Març  de 2013

PRIMERS:

Amanida de formatge de cabra i fruits secs amb vinagreta de mel
Vieires gratinades
Rotllet d’espinacs i salmó
Caneló de melós de vedella amb salsa gorgonzola
Coca d’escalivada i seitons

  SEGONS:

PLAT DE MATARÓ : (Sèpia, pèsols i patates)
Llata de vedella amb bolets
Cabrit arrebossat amb guarnició
Mitjana de vedella (entrecot sense ós) a la planxa amb guarnició

POSTRES:

Crep de xocolata amb nata
Gelat de Stracciatella
Flam de mató, formatge, ou
 
Beguda i pa

16.00€ (iva inclòs)

Menú infantil ( fins a 12 anys)
Macarrons
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa                                                             12.00€ (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada