Pàgines

diumenge, 2 de desembre del 2012

SANT ESTEVE 2012


ENTRETENIMENTS DE TAULA

Piruletes de parmesà
Vol-au-vents de brandada de bacallà
Vol-au-vents de crema de formatge i pebrots confitats
Encenalls de pernil Ibèric amb torradetes
Tartaleta de lluç i porros

PRIMERS ESCOLLIR:

Caneló de galta de vedella i idiazabal amb reducció de “Pedro Ximenez”
ó
Calamars farcits de gambes


SEGONS ESCOLLIR:

Confit de canard amb compota de poma i cebetes a la crema
ó
Llenguado a l’ametlla


POSTRES:

Farcellet de pinya amb crema catalana i gelat de canyella
ó
Coulant de xocolata amb gelat de torró



Vi crinel blanc,negre,aigües, cava i cafè


                                       45€ (iva inclòs)

·        Les copes anteriors i posteriors al menú es cobraran apart
·          Per més facilitat s’hauria d’escollir els plats amb antelació.
·          Al confirmar la reserva es farà efectiu el 30 % del total

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada