Pàgines

dissabte, 3 de novembre del 2012

Vine a provar els nostres plats elaborats amb bolets!!


 LES JORNADES DEL BOLET AL MARESME


PRIMERS:

Amanida “El Mirador” (enciam, bolets, pa torrat, bacó, vinagreta mel)
Caneló de galta de vedella amb salsa “Pedro Ximenez”
Pèsols amb xipirons
Crema de carbassa amb formatge de cabra
Raviolis casolans de rap i gambes amb salsa americana (supl.3€)


SEGONS:

Full amb llaminera de porc amb salsa gorgonzola
Cabrit arrebossat amb guarnició
Rap a la marinera
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (supl.6€)

POSTRES:

Crocant
Mel i mató
Strudel de poma i canyella

 beguda i pa

16.00 € (iva inclòs)
Menú infantil: 

Canelons
Escalopa arrebossada
Postres, beguda i pa
12.00€ (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada