Pàgines

divendres, 9 de novembre del 2012

Sol + Terrassa + una bona cuina = NO TE PREU


Divendres 9 de Novembre de  2012

PRIMERS:

Amanida de tomàquet i formatge fresc i olives negres
Mil fulls de patata i bolets
Espaguetis al roquefort
Crema de carbassó amb formatge de cabra
Lasanya de xampinyons amb parmesà salsa ceps (supl.3€)

SEGONS:

Escalopins de pollastre amb salsa pebre
Botifarra a la planxa acompanyat de mongetes
Peix del dia
Cabrit arrebossat amb guarnició (supl. 5€)

POSTRES:

Flam de Iogurt i mel
Gelat de torró
Pastís de xocolata


 beguda i pa

10.50 € (iva inclòs)

· Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació
· El Mirador us desitja bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada