Pàgines

dimecres, 24 d’octubre del 2012

ESTÀ APUNT DE COMENÇAR....DEMÀ DEMÀ..


Us informem que demà  dia 25 d'octubre comencen les
 Jornades Gastronòmiques del Bolet.
Cada dia un plat elaborat amb bolets al nostre menú 


PRIMERS:

Amanida de cruixents amb vinagreta de mostassa
Raviolis al pesto amb encenalls de parmesà
Pèsols saltejats
Mousse de tonyina
Raviolis casolans de rap i gambes amb salsa americana (supl.3€)

SEGONS:

Botifarra amb guarnició
Estofat de vedella
Peix del dia
Filet de vedella “tournedo” a la planxa amb guarnició (supl.6€)


POSTRES:

Iogurt
Brownie  amb nata
Crocanti

 beguda i pa

10.50 € (iva inclòs)

·  

· Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada