Pàgines

dijous, 5 de març del 2020

Dijous 5 de Març de 2020


 Dijous 5  de Març  de 2020
PRIMERS

Amanida d'enciams amb formatges variats i pipes de carbassa
Pèsols saltejats amb pernil
Crema de bolets amb crostonets de pa
Tallarines a la carbonara
Arròs de Pals saltejat amb verdureta

Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+4€)
Carpaccio de vedella amb encenalls de formatge (+4€)

SEGONS:

Pollastre a la planxa amb guarnició
Galta de porc rostida al forn
Calamars a la romana amb amanida
Xurrasco a la planxa amb salsa casolana
Rodo de gall d'indi rostit al forn amb poma

Timbal de vedella amb formatge Idiazabal (+6€)
Xai a la planxa amb guarnició (+6€)

OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que vulgueu


POSTRES

Pastis del dia,
 Iogurt amb melmelada casolana fruites del bosc, mango  
cono de vainilla i xoco, turró
fruita del temps
flam d'ou,

 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                                                                              12.00€ (iva inclòs)
            1/2 menú : (1 plat, postre, beguda i pa)  8.75€


Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.