Pàgines

dimarts, 5 de novembre del 2019

Dimarts 5 de Novembre de 2019

Dimarts 5 de Novembre de 2019

PRIMERS

Amanida de fruits secs amb vinagreta de mel
Patata i mongeta tendre
Crema de carbassa
Macarrons a la bolonyesa
Caneló d'espinacs, panses i pinyons amb tomàquet dolç

SEGONS:

Galta de porc rostida amb cebetes
Fricandó amb bolets
Orada al forn amb patates
Graellada de carn

OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que vulgueu

ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+4€)
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb formatge Idiazabal (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)

POSTRES

Pastis del dia, Iogurt amb melmelada casolana fruites del bosc, pinya..  Sorbet de llimona.
Flam d'ou, formatge, cono de: turró o vainilla i xoco, gelat de maduixa i xoco,fruita del temps

 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                                                                              12.00€ (iva inclòs)

Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.