Des d'aquest Mirador de la Mediterrània, us oferim els millors plats de cuina tradicional amb un toc modern i personal, que sens dubte, els fa únics.

El valor més gran dels éssers humans és la seva capacitat de somiar. Tots tenim aquesta capacitat i només de nosaltres depèn que siguem capaços de convertir els somnis en realitat.

El Mirador de l'alba ha estat el somni compartir per tots els membres d'aquesta família i desitgem pugué gaudir-lo amb tots vosaltres.

Edifici Quadis Centre - carretera NII - km 643 - 1er pis - Cabrera de Mar

Tel.: 93 754 26 21
Mòbil: 606 614 612 whatsapp
Instagram: @el_mirador_de_lalba
https://www.facebook.com/El-Mirador-de-lAlba

Com arribar-hi?

dissabte, 29 d’octubre del 2016

Dissabte 29 d'Octubre de 2016

Menú del Dissabte 29 d'Octubre de 2016

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida amb taronja i dàtils i vinagreta de mostassa
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera
Humus de cigrons i mongetes amb bacallà
Sopa torrada amb pilotilles ( caldo amb carn rostida i bolets)
Carpaccio de vedella amb encenalls de formatge
Pebrots al piquillo farcits de brandada de bacallà

SEGONS:
Gambes a la planxa
Peus de porc a la muselina d'all
Secret a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat amb patates
Timbal melós de vedella i Idiazabal

POSTRES:
Sorbet de mandarina
Coulant amb nata
Crocant
Gelat de nata o torró

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Pasta a la bolonyesa
--------------------------------
Llàgrimes de pollastre arrebossat amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

divendres, 28 d’octubre del 2016

Divendres 28 d'Octubre del 2016

Menú del Divendres 28 d'Octubre  del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats codony, formatge i pipes
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Crema de verdures de l'horta
Macarrons de l'àvia
Pebrot al piquillo farcits de brandada de bacallà
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)

SEGONS:

Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba caramel·litzada
Croquetes de brandada de bacallà
Mandonguilles amb pèsols
Pollastre al allet amb patates
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

dijous, 27 d’octubre del 2016

Dijous 27 d'Octubre del 2016

Menú del Dijous 27 d'Octubre  del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats bacó, pa torrat, ceba cruixent i pipes
Sopa torrada "típica del Lluçanès" (caldo amb vedella rostida)
Lasanya de bolets gratinada
Trinxat de patata i col amb cansalada
Arròs saltejat amb verdures de l'horta
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)

SEGONS:

Bistec a la planxa amb guarnició
Peix del dia: Suprema de salmó a la planxa amb verdura
Popets amb ceba
Xai a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

dimecres, 26 d’octubre del 2016

Dimecres 26 d'Octubre del 2016

Menú del Dimecres 26 d'Octubre  del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb formatge de cabra i fruits secs
Espinacs a la catalana
Patates tipus d'Olot
Lasanya de bolets
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)

SEGONS:

Xurrasco a la planxa amb guarnició
Peix del dia: Suprema de salmó a la planxa amb verdura
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Galta de porc rostida al forn
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

dimarts, 25 d’octubre del 2016

Dimarts 25 d'Octubre del 2016


Menú del Dimarts 25 d'Octubre  del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb tonyina, espàrrecs i ou dur
Sopa de galets
Torronada de cigrons amb cansalada
Espirals amb salsa xampinyons
Pèsols a la catalana
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)

SEGONS:

Llom a la planxa amb guarnició
Peix del dia: Suprema de lluç a la planxa amb verdura
"Pinxito moruno" a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Fricandó amb bolets
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Arròs amb llet
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

dilluns, 24 d’octubre del 2016

comencem la setmana amb aquest menú

Menú del Dilluns 24 d'Octubre  del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb codony i formatge de cabra
Patata i mongeta tendre
Cigronets amb cansalada
Pasta a la carbonara
Crema de carbassa amb xips de moniato
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)

SEGONS:

Bistec a la planxa amb guarnició
Sèpia a la planxa amb verdura
Llom arrebossat acompanyat de patates
Contra cuixa de pollastre a la planxa
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb idiazabal (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

dissabte, 22 d’octubre del 2016

bon cap de setmana

Menú del Dissabte 22 d'Octubre de 2016

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida de mini faves amb botifarra negre
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera
Trinxat de patata i col amb cansalada
Coca de ceba caramel·litzada i formatge de cabra

SEGONS:
Gambes a la planxa
Llaminera a la planxa amb salsa pedro ximenez
Cabrit arrebossat amb patates
Timbal melós de vedella i Idiazabal

POSTRES:
Sorbet de mandarina
Pastis de poma
Coulant amb nata
crocant

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Pasta a la bolonyesa
--------------------------------
Escalopins de vedella arrebossat amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

dijous, 20 d’octubre del 2016

Dijous 20 d'Octubre del 2016

Menú del Dijous 20 d'Octubre  del 2016

PRIMERS:

Amanida Cèsar (enciams,Pollastre, pa torrat, anxoves i vinagreta de mostassa)
Tallarines a la marinera
Pèsols amb pernil
Arròs saltejat amb verdures de l'hort
Remenat d'ous amb bolets, patates, bacó
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)

SEGONS:

Bistec a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Hamburguesa de vedella amb ceba caramel·litzada
Bacallà amb panses
Galta de porc rostida al forn
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella de 250grs  (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

dimecres, 19 d’octubre del 2016

Menú del Dimecres 19 d'Octubre  del 2016

PRIMERS:

Amanida de Cruixents (enciams,bacó, pa torrat, ceba cruixent i vinagreta de poma)
Macarrons de l'àvia
Espinacs a la catalana (panses & pinyons)
Sopa de galets
Cabdells amb tonyina i seitons
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)

SEGONS:

Xurrasco a la planxa amb guarnició
Pollastre a la planxa  amb patates
Peix del dia: Lluç a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella  (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

dimarts, 18 d’octubre del 2016

Dimarts 18 d'Octubre del 2016

Menú del Dimarts 18 d'Octubre  del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams amb poma i roquefort
Gratinat d'albergínia, formatge i mel
Petxina farcida de rap i gambes
Espaguetis a lo Alfredo (carbonara i xampinyons)
Sopa de galets

SEGONS:

Bistec a la planxa amb guarnició
Pollastre al ajillo amb patates
Peix del dia: Orada a la planxa
Llonzes de porc a la planxa
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella  (+6€)

POSTRES:

Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

dilluns, 17 d’octubre del 2016

Dilluns 17 d'Octubre del 2016

Menú del Dilluns 17 d'Octubre  del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams amb tàrtar de tonyina
Espaguetis saltejats amb bolets i all i julivert
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Pèsols amb pernil
Crema de verdures
Canelons casolans de ceps i foie amb salsa ceps (+4€)

SEGONS:

Fricandó amb bolets
Llom arrebossat amb guarnició
Calamars a la planxa
Xai a la planxa
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella  (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

dissabte, 15 d’octubre del 2016

Dissabte 15 d'Octubre de 2016

Menú del Dissabte 15 d'Octubre de 2016

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida amb favetes i pinyons
Canelons casolans de ceps i foie amb salsa ceps
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Galetada (plat típic de pescadors, fideuà de galets, picada i all i oli)
Tàrtar de tonyina amb alvocat
Gratinat d'albergínia formatge i mel


SEGONS:
Fricando de vedella amb bolets
Calamars farcits de gambes
Llibret de llom farcit de poma i foie
Xai a la planxa amb patates
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)

POSTRES:
"Dalky" de cafè amb nata
Crocant
Pastis de Crema catalana
Gelat de torro

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Espaguetis a la bolonyesa
--------------------------------
Llom arrebossat amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

divendres, 14 d’octubre del 2016

Divendres 14 d'Octubre del 2016

Menú del Divendres 14 d'Octubre  del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams amb fruits secs i vinagreta de mel
Arròs saltejat amb verdures de l'horta veïna
Cabdells amb tonyina i seitons
Cigrons amb cansalada
Sopa de galets
Púding d'alls tendres i gambes
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)

SEGONS:

Botifarra esparracada amb bolets i patates
Peix del dia: Salmó a la planxa amb verdura
Xurrasco a la planxa
Croquetes de brandada de bacallà acompanyats d'amanida
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Filet de vedella a la planxa (+6€)

POSTRES:

Pastis de crema catalana
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

dijous, 13 d’octubre del 2016

Dijous 13 d'Octubre del 2016

Menú del Dijous 13 d'Octubre  del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams amb pinya i pernil
Pebrots al piquillo farcits de brandada de bacallà
Macarrons al pesto
Púding d'alls tendres i gambes
Sopa torrada (sopa de pa amb suc de vedella rostida) típica del Lluçanès
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)

SEGONS:

Paella
Peix del dia: Lluç a la planxa amb verdura
Bistec a la planxa
Galta rostida al forn
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Filet de vedella a la planxa (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!