Menú del Dijous 1 D'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida
de l'horta veïna (enciams variats,
pebrot vermell, pastanaga, tomàquet i ceba tendre)
Pebrots
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Macarrons
a la bolonyesa
Ous
estrellats amb pernil i patata
Gratinat
d'albergínia i mel
Rissotto
de bolets (supl. 3€)
SEGONS:
Botifarra la planxa amb mongetes
Peix del dia: Suprema de bacallà fresc a la
planxa amb verdureta
Pollastre a la planxa amb patates
Escalopins de vedella arrebossats
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Costelletes de cabrit arrebossat amb
guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Fruita de temps
Pastis de selva negre
Iogurt de fruites del bosc, natural ,
desnatat
Flam d'ou o cafè
Gelats de: coco, torro, ametllat, sorbet
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada