Des d'aquest Mirador de la Mediterrània, us oferim els millors plats de cuina tradicional amb un toc modern i personal, que sens dubte, els fa únics.

El valor més gran dels éssers humans és la seva capacitat de somiar. Tots tenim aquesta capacitat i només de nosaltres depèn que siguem capaços de convertir els somnis en realitat.

El Mirador de l'alba ha estat el somni compartir per tots els membres d'aquesta família i desitgem pugué gaudir-lo amb tots vosaltres.

Edifici Quadis Centre - carretera NII - km 643 - 1er pis - Cabrera de Mar

Tel.: 93 754 26 21
Mòbil: 606 614 612 whatsapp
Instagram: @el_mirador_de_lalba
https://www.facebook.com/El-Mirador-de-lAlba

Com arribar-hi?

dimarts, 29 d’abril del 2014

avui per dinar us oferim....

Menú de Dimarts 29 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme

PRIMERS:
Amanida amb enciams de l'hort i taronja, formatge i nous vinagreta taronja
Empedrat de mongets i bacallà
"fusilli" (pasta autentica italiana) salsa carbonara
Crema de pèsols amb cruixent de pernil

SEGONS:
 Orada a la planxa acompanyat d'amanida
Llonzes de porc  a la planxa amb ceba caramel·litzada
Braó rostit com a casa
Pollastre al curry


POSTRES:
Flam de cafè, ou
Pastís de formatge
Crocant

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Aquí servim productes frescos de la terra.

dilluns, 28 d’abril del 2014

Bon dilluns!

Menú de Dilluns 28 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme

PRIMERS:
Amanida amb enciams de l'hort i calçots escalivats amb salsa romesco
Pastís de tonyina acompanyat d'amanida i una mica de salsa rosa
"Rigatoni" (pasta autentica italiana) salsa trufa
Patata i pèsol

SEGONS:
Filet de lluç arrebossat acompanyat d'amanida
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb patates i bolets
Llom a la planxa


POSTRES:
Flam de cafè, ou
Púding de poma de la casa
Crocant

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Aquí servim productes frescos de la terra.

dissabte, 26 d’abril del 2014

bon Dissabte a tots!

Menú del Dissabte 26 d'Abril de 2014
Últim dia de les jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams de l'hort amb formatge brie i fruits secs i vinagreta de mel
Caneló de confit d'ànec i foie amb salsa trufa
Pèsols anisats amb pernil
Arròs de bolets amb encenalls de parmesà
Pastís de tonyina acompanyat de salsa rosa

SEGONS:
Xai a la planxa amb carxofes
Peus de porc amb muselina suau d'all
Botifarra esparracada amb bolets i ceba caramel·litzada
Cua de rap a la marinera

POSTRES:
Profiteroles de nata amb xocolata calenta
Sorbet mar de cava
Sorbet de mandarina
Crocant

Pa i Beguda
16€ (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Macarrons a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Tota les nostres verdures son fresques de les hortes veïnes

divendres, 25 d’abril del 2014

Ja som Divendres!!!

Menú de Divendres 25 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme

PRIMERS:
Amanida de l'hort (enciams, pebrot, ceba tendra, pastanaga, tomàquet, pèsols)
Crema de pèsols amb menta
Macarrons a la bolonyesa
Mil fulls de patata i bacallà amb pebrot piquillo i olives negres


SEGONS:
Galta de porc rostida
bistec a la planxa amb patates
Peus de porc a la planxa amb guarnició
Popets amb ceba


POSTRES:
Iogurt
Flam de cafè
Pastís de formatge
Tarta whisky

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació
Aquí servim productes frescos de la terra.


dijous, 24 d’abril del 2014

bon dia!!

Menú de Dijous 24 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb bacallà i salsa romesco
Espaguetis a la marinera
Arròs de verdures de l'hort
Pèsols a la menta
Espàrrecs amb maionesa

SEGONS:
Salmó fresc a la planxa acompanyat d'amanida
Galta de porc rostida
Xurrasco a la planxa amb patates
Escalopins de pollastre a la planxa amb guarnició


POSTRES:
Iogurt
Flam de cafè
Pastís de formatge

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Aquí servim productes frescos de la terra.

dimecres, 23 d’abril del 2014

FELIÇ SANT JORDI!!!

Menú de Dimecres 23 d'Abril  de 2014
Feliç Sant Jordi
Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb taronja, formatge i vinagreta de fruits secs
Tortel·linis de carn (autentica pasta italiana) amb salsa parmesà i nous
Pèsols anisats amb pernil
Remenat de bolets, pernil i patates

SEGONS:
Lluç fresc a la planxa acompanyat d'amanida
Escalopins de pollastre a la planxa amb salsa de trufa amb guarnició
"Lacon" a la gallega
Bistec a la planxa amb patates

POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Flam de cafè
Pastís de formatge

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació
Aquí servim productes frescos de la terra.


dimarts, 22 d’abril del 2014

Ja tornem a ser aquí... us esperem...

Menú de Dimarts 22 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats formatge i fruits secs
"Fusilli" (autentica pasta italiana) amb salsa carbonara
Rotllets de pernil dolç i espàrrecs
Pèsols anisats amb pernil
Patata i mongeta tendre

SEGONS:
Bacallà fresc a la planxa acompanyat d'amanida
Bistec a la planxa amb guarnició
Llom a la mostassa al forn

POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Brownie
Pastís de formatge

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Aquí servim productes frescos de la terra.

dijous, 17 d’abril del 2014

El menú d'avui...

Menú de Dijous 17 d'Abril  de 2014
Tornem el Dimarts 22 d'abril de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb cruixents i vinagreta de mel
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Crema de pèsols amb cruixent de pernil
Rigatoni (autentica pasta italiana) amb salsa ceps
Rotllets de pernil dolç i espàrrecs

SEGONS:
Llobarro a la planxa acompanyat d'amanida
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb ceba caramel·litzada, bolets i patates

POSTRES:
Macedònia de fruites amb salsa iogurt i mel
Brownie
Pastís de formatge

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació
Aquí servim productes frescos de la terra.



dimecres, 16 d’abril del 2014

Vine a gaudir d'una bona cuina a prop del mar

Menú de Dimecres 16 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de cabra i fruits secs
Arròs de verdures
Pèsols a la catalana
Espaguetis amb salsa xampinyons

SEGONS:
Bacallà fresc a la planxa acompanyat d'amanida
Llonzes de porc a la planxa amb ceba caramel·litzada
Pollastre arrebossat amb patates

POSTRES:
Brownie
Pastís de formatge i nabius
Gelat de torró
Flam de: cafè, ou...

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació


dimarts, 15 d’abril del 2014

Bon dia!!

Menú de Dimarts 15 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb tomàquet, pastanaga, ceba tendra, pebrot vermell...
Pèsols saltejats amb pernil
Trinxat de patata i col amb botifarra negre
Espaguetis ala carbonara
Ensaladilla russa amb calamars a la romana
Albergínia de carn gratinada

SEGONS:
Bistec  a la planxa amb guarnició
Galta de porc rostida
Orada al forn amb un llit de patates
Mandonguilles amb  bolets

POSTRES:
Brownie
Pastís de formatge i nabius
Gelat de torró
Flam de: cafè, ou...

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació



dilluns, 14 d’abril del 2014

Avui per dinar...tenim..

Menú de Dilluns 14 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats formatge brie i codony
Pèsols saltejats amb pernil
Albergínia farcida de carn
Macarrons a la bolonyesa

SEGONS:
Hamburguesa de vedella a la planxa
Braó rostit al forn
Lluç a la planxa amb guarnició
Mandonguilles amb  bolets

POSTRES:
Brownie
Gelat de torró
Flam de: xocolata, cafè, ou...

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació




dissabte, 12 d’abril del 2014

Una bona opció per anar a dinar.....ah, prop del mar....

Menú del Dissabte 12 d'Abril de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, amb faves "baby", pinyons, botifarra negre
Carpaccio casolà de peus de porc i vinagreta de fruits secs
Caneló de confit d'ànec i foie amb salsa trufa
Albergínia farcida de carn
Pèsols anisats amb pernil

SEGONS:
Cassoleta de rap, gambetes, cloïsses
Timbal de vedella amb idiazabal
Llaminera a la planxa amb salsa ceps
Xai a la planxa amb carxofes

POSTRES:
Gelat de canyella
Pastís de formatge i nabius
Brownie
Flam d'ou, cafè, xocolata

Pa i Beguda
16€ (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Espaguetis a la bolonyesa
Llom arrebossat amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€ (iva inclòs)


Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació


divendres, 11 d’abril del 2014

Ja es Divendres!!!! aquest es el menú d'avui:

Menú de divendres 11 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb taronja, formatge brie i nous
Pèsols i faves a la catalana
Espaguetis (autentica pasta italiana) a la marinera
Timbal de patates confitades i bolets
Rotllets de pernil dolç i espàrrecs

SEGONS:
Popets amb ceba
Secret a la planxa amb mongetes
Escalopins de vedella arrebossats amb patates
Mandonguilles amb  bolets

POSTRES:
Pastís de poma
Gelat de torró
Flam de: xocolata, cafè, ou...

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)


Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

US INFORMEM:

Els dies 18,19,20 i 21 d'Abril tindrem TANCAT

dijous, 10 d’abril del 2014

bon dia! avui es un bon dia per pendre el solet.

Menú de Dijous 10 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats Cèsar (pollastre, pa torrat, anxoves i vinagreta de mostassa)
Pèsols amb pernil anisats
Fusilli (autentica pasta italiana) amb salsa 3 formatges
Arròs de carxofes amb bacallà

SEGONS:
Bacallà fresc a la planxa acompanyat d'amanida
Pollastre  a la planxa amb guarnició
Braó rostit al forn
Mandonguilles amb bolets




POSTRES:
Pastís de poma
Gelat de torró
Flam de: xocolata, cafè, ou...

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació



dimecres, 9 d’abril del 2014

bon dia! avui solet, un bon àpat...mm..mm

Menú de dimecres 9 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb pinya natura, pernil i vinagreta de fruits secs
Pèsols ofegats amb alls tendres i cansalada
Canelons de carn gratinats
Ous farcits de tonyina i palets de cranc
Patata i mongeta tendre saltejada amb bacó

SEGONS:
Llobarro a la planxa acompanyat d'amanida
Filet de pollastre amb salsa pebre
Xurrasco a la planxa amb guarnició

POSTRES:
Tiramisú
Pastís de poma
Tarta whisky
Flam de: xocolata, cafè, ou...

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació



dimarts, 8 d’abril del 2014

bon dia, avui per dinar us oferim...

Menú de Dimarts 8 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats bolets, pa torrat, bacó i vinagreta
Llenties estofades com a casa
Rigatoni (autentica pasta italiana) a la bolonyesa
Coca d'escalivada i olives negres
Crema de carbassó i gambes

SEGONS:
Emperador a la planxa acompanyat d'amanida
Llom arrebossat amb patates
Bistec a la planxa amb guarnició

POSTRES:
Tiramisú
Tarta whisky
Flam de: xocolata, cafè, ou...

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació