Des d'aquest Mirador de la Mediterrània, us oferim els millors plats de cuina tradicional amb un toc modern i personal, que sens dubte, els fa únics.

El valor més gran dels éssers humans és la seva capacitat de somiar. Tots tenim aquesta capacitat i només de nosaltres depèn que siguem capaços de convertir els somnis en realitat.

El Mirador de l'alba ha estat el somni compartir per tots els membres d'aquesta família i desitgem pugué gaudir-lo amb tots vosaltres.

Edifici Quadis Centre - carretera NII - km 643 - 1er pis - Cabrera de Mar

Tel.: 93 754 26 21
Mòbil: 606 614 612 whatsapp
Instagram: @el_mirador_de_lalba
https://www.facebook.com/El-Mirador-de-lAlba

Com arribar-hi?

divendres, 31 de gener del 2014

Per l'ultim dia del primer mes de l'any us oferim...

Divendres 31 Gener de 2014

PRIMERS:

Amanida catalana
Crema de carbassa
Pasta a la carbonara
Llenties estofades
Remenat de bolets, patates i pernil

SEGONS:

Llàgrimes de pollastre arrebossades
Braó rostit al cava
Filet de lluç al forn

POSTRES:

Pastis de xocolata
Cucurutxo de vainilla i xocolata
Tarta el whisky
Flam cafè, ou, xocolata


 Una Beguda i pa

10.50€ (iva inclòs)

dijous, 30 de gener del 2014

avui tenim....

Dijous 30 Gener de 2014

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb codony i formatge
Macarrons a la bolonyesa
Pastís de verdures
Sopa de galets

SEGONS:

Peix del dia
Llom a la mostassa i sucre morè
Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba caramel·litzada

POSTRES:

Pastis de xocolata
Cucurutxo de vainilla i xocolata
Tarta el whisky
Flam cafè, ou, xocolata


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació


dimarts, 28 de gener del 2014

A veure que us podrem oferir avui.... hi han coses bones....mmmm

Dimarts 28 Gener de 2014

PRIMERS:

Raviolis amb salsa bolets
Sopa torrada "típica del lluçanès"
Amanida variada amb formatge de cabra i fruits secs
Timbal gratinat de carbassó

SEGONS:

Galta rostida al forn
Bistec a la planxa amb patates
Filet d'orada al forn amb un llit de patates i verdures

POSTRES:

Panacotta de torró, pastis de xocolata
Cucurutxo de vainilla i xocolata
Flam cafè, ou


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació


dilluns, 27 de gener del 2014

bon començament de setmana

Dilluns 27 Gener de 2014

PRIMERS:

Coca napolitana
Amanida de taronja, formatge i nous
Galetada "típica de pescadors"
Ensaladilla amb croquetes
Mil fulls de carbassó i pollastre

SEGONS:

Fricandó amb moixernons
Turbot al forn amb un llit de patates i verdura
Botifarra a la planxa amb patates

POSTRES:

Tiramisú, pastis de xocolata
Crocant
Cucurutxo de vainilla i xocolata
Flam cafè, ou


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

divendres, 24 de gener del 2014

avui tenim...

Divendres 24  de Gener de 2014

PRIMERS:

Amanida Cèsar
Trinxat de patata, col i cansalada
Raviolis al pesto
Coca de verdures

SEGONS:

Xurrasco a la planxa amb patates
Mandonguilles amb pèsols i sèpia
Peix fregidet “seitons” fregits


POSTRES:

Flam d’ou
Pastís de formartge i nabius
Iogurt de fruites del bosc
crocant


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

dijous, 23 de gener del 2014

bon dia, avui per dinar....

Dijous 23 Gener de 2014

PRIMERS:

Amanida de gambetes
Lasanya de carn
Llenties estofades
Mongetes verdes saltejades amb bacó

SEGONS:

Galtes de porc al forn
Escalopa de vedella arrebossada
Filet de lluç arrebossat
Mandonguilles amb sèpia, pèsols

POSTRES:

Pastís de formatge i nabius
Crocant
Cucurutxo de vainilla i xocolata


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació


dimarts, 21 de gener del 2014

El menu d'avui es....

Dimarts 21  de Gener de 2014

PRIMERS:

Remenat d’ous amb alls tendres, espàrrecs i gambes
Amanida d’enciams variats, codony i formatge
Pastís de lluç i porros
Espaguetis amb salsa ceps

SEGONS:

Llom a la mostassa i sucre morè
Hamburguesa de vedella (180gr) amb ceba caramel·litzada
Salmó a la planxa acompanyat d’amanida

POSTRES:

Pastís de llimona / massini
Flams: xocolata /ou/formatge
Iogurt fruites del bosc
crocanti



 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

dilluns, 20 de gener del 2014

Per dinar hi ha....

Dilluns 20  de Gener de 2014

PRIMERS:

Canelons de l’àvia
Crema de carbassa amb xips
Amanida de pera, formatge brie i nous
Pèsols amb pernil

SEGONS:

Bacallà a la muselina d’all amb un llit de samfaina
Pollastre al forn amb cava
Bistec a la planxa guarnició

POSTRES:

Pastís de nata i trufa
Flams
Iogurt fruites del bosc
crocanti



 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

divendres, 17 de gener del 2014

De primer tenim... i....segon....mmm.....quina pinta...tinc gana....

Divendres 17  de Gener de 2014

PRIMERS:

Amanida “el Mirador” (enciams, pa torrat, bolets, bacó)
Pastís de verdures
Macarrons a la bolonyesa
Patates emmascarades amb botifarra negre

SEGONS:

Escalopins de vedella arrebossats
Cassoleta de lluç amb calamars
Graellada de carn (xai, botifarra, llom, patata al caliu)

POSTRES:

Pastis formatge i nabius / llimona
Flams
Iogurt
Fruita



 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

dijous, 16 de gener del 2014

avui per dinar hi ha....mmm...

Dijous 16 de Gener de 2014

PRIMERS:

Tortel·lini de carn gratinats
Amanida de tonyina i ou dur
Sopa torrada “típica lluçanès”
Patata i mongeta tendre
Llenties estofades

SEGONS:

Mandonguilles amb sèpia
Llom a la planxa amb patates
Llobarro al forn amb guarnició
Botifarra de bolets

POSTRES:

Pastis formatge i nabius / llimona
Flams
Iogurt
Fruita



 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

dimecres, 15 de gener del 2014

Avui per dinar tenim...

Dimecres 15 de Gener de 2014

PRIMERS:

Remenat d’alls tendres, gambes i espàrrecs verds
Amanida de cruixents (enciams, bacó fregit, pa torrat, ceba fregida)
Espaguetis a la marinera
Llenties estofades

SEGONS:

Bacallà amb panses
Costellam de porc al forn a la mel i patates al romaní
Mandonguilles amb sèpia i pèsols
Escalopins de pollastre amb salsa pebre

POSTRES:
Pastis de formatge i nabius
Flam d’ou
Iogurt de fruites del bosc
Fruita



 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

dimarts, 14 de gener del 2014

avui dinarem....

Dimarts 14 de Gener de 2014

PRIMERS:

Pèsols ofegats amb pernil
Amanida de avellanes, dàtils, taronja, vinagreta de mel
Tallarines amb salsa gorgonzola, pera i nous
Mil fulls de patata i bacallà
Crep farcit de xampinyons


SEGONS:

Bacallà amb panses
Xurrasco a la planxa amb patates
Peus de porc a la muselina suau d’all
Pollastre al forn amb patates
Costella de porc al forn a la mel

POSTRES:
Pastis de llimona
Flams
Iogurt
Fruita



 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

dilluns, 13 de gener del 2014

on anem a dinar avui???

Dilluns 13 de Gener de 2014

PRIMERS:

Amanida codony i formatge vinagreta de mel
Pasta italiana “tortiglioni” amb salsa ceps
Trinxat de patata i col amb botifarra negre
Crema de marisc

SEGONS:

Filet de turbot a la planxa acompanyat d’amanida
Bistec a la planxa amb patates
Peus de porc a la muselina suau d’all
Galtes rostides al forn amb patates

POSTRES:
Pastis de llimona
Flams
Iogurt
Fruita



 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

divendres, 10 de gener del 2014

avui per dinar hi ha...

Divendres 10 de Gener de 2014

PRIMERS:

Amanida de dàtils amb pernil dolç
Canelons gratinats
Sopa de peix (turbot)
Espinacs a la catalana
Coca de napolitana amb melmelada de tomàquet

SEGONS:

Contra cuixa de pollastre amb orellanes
Sèpia la planxa acompanyat d’amanida
Bistec a la planxa amb patates
Galtes de porc rostides al forn

POSTRES:
Tiramisú
Pastis de llimona
Flams
Iogurt
Fruita



 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

dijous, 9 de gener del 2014

Bon dia, avui per dinar tenim....

Dijous 9 de Gener de 2014

PRIMERS:

Amanida de poma, raïm, nous i vinagreta de gorgonzola
Pèsols amb pernil
Canelons de carn gratinats
Coca napolitana amb melmelada de tomaquet

SEGONS:

Contra cuixa de pollastre al forn
Lluç a la planxa acompanyat d’amanida
Bistec a la planxa amb patates
Mandonguilles amb bolets i ceba caramel·litzada

POSTRES:
Tiramisú
Flams
Iogurt
Fruita



 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació


dimarts, 7 de gener del 2014

MENU DESPRES DE FESTES

Dimarts 7 de Gener de 2014

PRIMERS:

Amanida d’enciams variats de cruixents (bacó, pa torrat, fruits secs)
Pastís de pebrot escalivat
Macarrons a la bolonyesa gratinats
Sopa de galets

SEGONS:

Bacallà a l’ametlla
Botifarra de bolets amb patates
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Pollastre arrebossat amb “kikos” acompanyat de guarnició

POSTRES:

Tiramisú
Flams
Gelat crocant
Iogurt



 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

divendres, 3 de gener del 2014

EL MENÚ DEL 1ª DIVENDRES DE L'ANY

Divendres 3 de Gener de 2014

PRIMERS:

Amanida d’enciams variats, raïm, poma, formatge, vinagreta de mel
Crema de verdures amb cruixent de pernil
Remenat de bolets, patata i ceba
Macarrons a la bolonyesa

SEGONS:

Hamburguesa de vedella a la planxa amb guarnició
Braó al forn amb patates al romaní
Lluç a la planxa acompanyat d’amanida

POSTRES:

Tiramisú
Flams
Gelat crocant



 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació