Des d'aquest Mirador de la Mediterrània, us oferim els millors plats de cuina tradicional amb un toc modern i personal, que sens dubte, els fa únics.

El valor més gran dels éssers humans és la seva capacitat de somiar. Tots tenim aquesta capacitat i només de nosaltres depèn que siguem capaços de convertir els somnis en realitat.

El Mirador de l'alba ha estat el somni compartir per tots els membres d'aquesta família i desitgem pugué gaudir-lo amb tots vosaltres.

Edifici Quadis Centre - carretera NII - km 643 - 1er pis - Cabrera de Mar

Tel.: 93 754 26 21
Mòbil: 606 614 612 whatsapp
Instagram: @el_mirador_de_lalba
https://www.facebook.com/El-Mirador-de-lAlba

Com arribar-hi?

divendres, 31 de maig del 2013

TENIM OBERT TOT EL CAP DE SETMANA!!!!


Divendres 31 de maig  de 2013

DISSABTE 1 i DIUMENGE 2 de Juny tindrem OBERT, 
per la FIRA IBEROROMANA DE CABRERA


PRIMERS:

Amanida de maduixes i formatge feta amb vinagreta de mel
Macarrons a la bolonyesa
Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà
Esqueixada amb olivada

SEGONS:

Lluç a la planxa acompanyat d’amanida
Llonzes a la mel (plat iberoromà)
Escalopins de vedella amb salsa pebre
Pollastre al forn amb cointreau

POSTRES:

Sorbet de mojito
Flam d’ou
Iogurt amb fruites del bosc


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)



Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

dijous, 30 de maig del 2013

Ja s'acosta el cap de setmana!!!

* Recordeu que si reserveu el menú iberoromà aquest cap de setmana tindreu l'oferta 2x1

Dijous 30 de maig  de 2013

DISSABTE 1 i DIUMENGE 2 de Juny tindrem OBERT, per la FIRA IBEROROMANA DE CABRERA 

PRIMERS:

Amanida de maduixes i formatge amb vinagreta
Espaguetis a la napolitana i anxoves
Entremes de la casa
Pèsols a la catalana
Faves “Vitel·li(cuinades amb garum, reducció de vi i alls tendres) (Plat iberoromà)

SEGONS:

Bistec a la planxa amb patates
Llenguado amb salsa cacahuet
Pollastre al cointreau

POSTRES:

Sorbet de mojito
Flam d’ou
Iogurt amb fruites del bosc


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)



Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

dimarts, 28 de maig del 2013

aquest cap de setmana no Tanquem. Obert tot el Cap de setmana


Bon dia! Ja tornem a ser aqui, una setmana mes, i aviat sera un nou mes.

Dimarts 28  de maig  de 2013

DISSABTE 1 i DIUMENGE 2 de Juny tindrem OBERT

PRIMERS:

Amanida el Mirador (bacó, pa torrat, bolets i vinagreta)
Crema carbassa amb llagostins
Canelons gratinats
Espàrrecs amb maionesa
Espinacs a la catalana

SEGONS:

Sèpia amb pèsols a la tinta (plat iberoromà)
Peus de porc guisats
Llom a la sal amb guarnició
Xurrasco a la planxa amb patates

POSTRES:

Dàtils amb mató nous i pebre (plat iberoromà)
Brownie
Flam d’ou
Iogurt amb fruites del bosc


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)



Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps

de preparació

dissabte, 25 de maig del 2013

MENU DE DISSABTE

Dissabte 25 de maig  de 2013

PRIMERS:

Amanida d’enciams variats amb maduixes del maresme i formatge de cabra
Canelons de rostit amb beixamel de ceps
Mousse d’escalivada i seitons
Crema de carbassa amb llagostins

SEGONS:

Timbal de vedella confitada amb formatge idiazabal
Llom a la sal
Lluç a la planxa amb guarnició

POSTRES:

Crocant
Brownie amb nata
Pastis de pastanaga i xocolata
....

 Una Beguda i pa
16.00€ (iva inclòs)

Si no saps el que triar, li recomanem que provi el nostre menú degustació Iberoromà

Menú infantil (fins a 12 anys)
Macarrons a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa                                                             12.00€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

MENÚ IBEROROMÀ!!!


DEL 24 DE MAIG AL 16 DE JUNY DE 2013
CUINA ROMANA LA TAULA D’APICI

Menú Degustació

PRIMUM:
(PRIMERS)

  • FavesVitel·li”
(Faves de l’emperador Vitel·li)
  • Leeks vinaigrette sem garum et vini
(amanida de porros amb vinagreta de garum*  i vi)
  • In Vino albo concharum musculorumve
(musclos al vi blanc)

UT
(SEGONS)

  • Sepia per atramentum et pisarum
(sèpia amb pèsols i tinta)
  • Meatballs in diam vigilantem
(mandonguilles amb salsa ametlles)
  • Cum epityrum scomber marinated
(verats marinats amb olivada)

DESSERTS
(POSTRES)

  • Differtus ricotta magna cum pipere et walnuts
(dàtils amb mató i nous al pebre)
  • Carrot placetam
(Pastís de pastanaga)
  • Bunyols de carabassa

Vinum, aqua
(vi i aigües)

XXV € (NEC LACUS)
25 € (inva inclòs)


* Tot esta cuinat amb Garum (suc concentrat de maceració i fermentació del peix i herbes aromàtiques)

divendres, 24 de maig del 2013

III FESTIVAL LAIETANA (cuina iberoromana),


Divendres 24 de maig  de 2013

Avui comença el III FESTIVAL LAIETANA (cuina iberoromana),
(demà podràs venir a gaudir d’un menú iberoromà)

PRIMERS:

Amanida de gambes amb vinagreta
Empedrat de cigrons amb tonyina i olivada
Crema de carbassa
Pasta italiana saltejada amb verdures
Gratinat de patata

SEGONS:

Llenguado a la romana acompanyat d’amanida
Llonzes de porc amb poma
Braó rostit al forn amb patates
Mandonguilles a l’ametlla (plat típic iberoromà)

POSTRES:

Tarta  whisky
Brownie
Flam d’ou
Iogurt amb fruites del bosc


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)



Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació


dijous, 23 de maig del 2013

Dijous 23 de maig de 2013


Dijous 23 de maig  de 2013

PRIMERS:

Amanida de codony i formatge
Empedrat de cigrons amb tonyina
Albergínies farcides de carn
Macarrons a la bolonyesa

SEGONS:

Sèpia a la planxa acompanyat d’amanida
Xurrasco a la planxa amb patates
Mandonguilles amb pèsols i patates
Escalopins de pollastre amb salsa curry

POSTRES:

Tarta  whisky
Pastís Sacher
Flam d’ou


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)



Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació
 * DEMÀ COMENÇARÀ
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
De dilluns a Divendres : cada dia un plat iberoromà
Dissabte podràs
PROVAR EL NOSTRE MENÚ DEGUSTACIÓ  IBEROROMÀ

dimecres, 22 de maig del 2013

JA ESTEM A MITJANS DE SETMANA ..


Dimecres 22 de maig  de 2013

PRIMERS:

Amanida “El Mirador” (enciam, bolets, bacó, pa fregit)
Raviolis d’espinacs i ricotta amb salsa de formatges
Albergínies farcides de carn
Remenat d’alls tendres i gambes

SEGONS:

Lluç a la planxa acompanyat d’amanida
Bistec a la planxa amb patates
Mandonguilles amb pèsols

POSTRES:

Tarta  whisky
Pastís Sacher
Flam d’ou


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)



Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

* AVIAT COMENÇARÀ EL:
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
VINE A PROVAR ELS NOSTRE MENÚ DEGUSTACIÓ  IBEROROMÀ

dimarts, 21 de maig del 2013

JA TORNEM A SER AQUI!!


Dimarts 21 de maig  de 2013

PRIMERS:

Amanida de pinya i pernil
Pasta italiana a la carbonara
Mousse de tonyina amb salsa rosa
Patata i bleda saltejada

SEGONS:

Braó rostit al forn
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Peix del dia
Pollastre arrebossat amb patates

POSTRES:

Pastís de whisky
Pastís Sacher
Flam d’ou


 Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)



Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació


* DIVENDRES COMENÇAREM EL 
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
VINE A PROVAR ELS NOSTRE MENÚ DEGUSTACIÓ
IBEROROMÀ

dissabte, 18 de maig del 2013

BON DISSABTE A TOTS! US ESPEREM!


Dissabte 18 de maig  de 2013

PRIMERS:

Amanida de maduixes amb formatge de cabra
Raviolis casolans de confit d’ànec i pera amb salsa trufa
Arròs amb bolets amb encenalls de parmesà
Coca d’escalivada i seitons

SEGONS:

Llaminera a la pinya
Costelles i mitjanes de xai a la planxa
Sèpia amb pèsols
Entrecot de vedella (400gr) la planxa amb guarnició (supl. 4€)

POSTRES:

Crocant
Pastís de whisky
Pastís Sacher
....

 Una Beguda i pa
16.00€ (iva inclòs)


Menú infantil (fins a 12 anys)
Pasta a la carbonara
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa                                                             12.00€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

TOTS ELS PRODUCTES QUE SERVIM SON DE LA TERRA.

divendres, 17 de maig del 2013

JA!!! SOM DIVENDRES!!!


Divendres 17 de Maig de 2013
DILLUNS 20 DE MAIG TINDREM TANCAT
PRIMERS:

Amanida verda
Emparedats “ Patates d’Olot”
Entremès de la casa
Galetada típica de pescadors
Pebrots del piquillo amb brandada de bacallà

SEGONS:

Rap a la marinera
Peus de porc guisats
Bistec la planxa amb patates
Galtes de porc amb patates

POSTRES:

Gelat de torró
Iogurt amb coulis de fruites del bosc
Flam d’ou / formatge

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació
*  AVIAT COMENÇARÀ EL
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
VINE A PROVAR ELS NOSTRE MENÚ de DEGUSTACIÓ IBEROROMÀ

dijous, 16 de maig del 2013

US VOLEM INFORMAR:::


bon dia


Dijous 16 de Maig de 2013

PRIMERS:

Amanida de pinya, pollastre i blat de moro
Empedrat de cigrons amb tonyina
Pebrots el piquillo farcits de brandada de bacallà
Espinacs a la catalana
Fideuà acompanyat d’all i oli

SEGONS:

Bacallà al pil-pil
Peus de porc guisats
Bistec la planxa amb patates
Llibrets de llom amb patates

POSTRES:

Gelat de torró
Iogurt amb coulis de fruites del bosc
Flam d’ou / formatge

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació
*  AVIAT COMENÇARÀ EL
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
VINE A PROVAR ELS NOSTRE MENÚ de DEGUSTACIÓ IBEROROMÀ

dimecres, 15 de maig del 2013

JA ESTEM A MITJA SETMANA, JA QUEDA POQUET PER AGAFA EL CAP DE SETMANA.JAJAJ


Dimecres 15 de Maig de 2013

PRIMERS:

Amanida de tomàquet amb encenalls de parmesà
Espaguetis a la carbonara
Ensaladilla russa
Petxina farcida de peix, marisc i gratinada
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs

SEGONS:

Botifarra a la planxa amb guarnició
Mandonguilles amb pèsols
Lluç a la planxa acompanyat d’amanida
Escalopa de pollastre arrebossat

POSTRES:

Gelat de torró
Sorbet de llimona
Flam d’ou

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació
*  AVIAT COMENÇARÀ EL
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
VINE A PROVAR ELS NOSTRE MENÚ de DEGUSTACIÓ IBEROROMÀ

dimarts, 14 de maig del 2013

bon dia a tots!!!


Dimarts 14 de Maig de 2013

PRIMERS:

Amanida de taronja i codony amb vinagreta de mel
Tortel·linis de pernil salat i salsa formatge
Escalivada
Remenat de bolets i patata

SEGONS:

Llom a la planxa amb guarnició
Mandonguilles amb pèsols
Calamars a la planxa acompanyat d’amanida

POSTRES:

Gelat de torró
Sorbet de llimona
Flam d’ou

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

*  AVIAT COMENÇARÀ EL
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
VINE A PROVAR ELS NOSTRE MENÚ de DEGUSTACIÓ IBEROROMÀ

dilluns, 13 de maig del 2013

comencem una altre setmana



Dilluns 13 de Maig de 2013

PRIMERS:

Amanida de gambes i alvocat
Crema freda de meló a la menta amb encenalls de pernil
Macarrons a la bolonyesa
Empedrat de bacallà

SEGONS:

Bistec a la planxa amb guarnició
Galtes de porc rostides
Filet de llenguado a la romana

POSTRES:

Gelat de torró
Sorbet de llimona
Flam d’ou

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació
· Totes les nostres verdures són de proximitat

HAS DE FER UN SOPAR, DINAR O TROBADA....
amb la família, amics, companys de feina... i no saps on anar.  .

*  AVIAT COMENÇARÀ EL
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
VINE A PROVAR ELS NOSTRE MENÚ de DEGUSTACIÓ IBEROROMÀ