Des d'aquest Mirador de la Mediterrània, us oferim els millors plats de cuina tradicional amb un toc modern i personal, que sens dubte, els fa únics.

El valor més gran dels éssers humans és la seva capacitat de somiar. Tots tenim aquesta capacitat i només de nosaltres depèn que siguem capaços de convertir els somnis en realitat.

El Mirador de l'alba ha estat el somni compartir per tots els membres d'aquesta família i desitgem pugué gaudir-lo amb tots vosaltres.

Edifici Quadis Centre - carretera NII - km 643 - 1er pis - Cabrera de Mar

Tel.: 93 754 26 21
Mòbil: 606 614 612 whatsapp
Instagram: @el_mirador_de_lalba
https://www.facebook.com/El-Mirador-de-lAlba

Com arribar-hi?

dimarts, 30 d’abril del 2013

US VOLEM INFORMAR:


Últim dia de les jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme


Dimarts 30 d’Abril de 2013
Últim dia de les jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:

Amanida Cèsar
Pèsols saltejats amb pernil
Espaguetis amb gorgonzola i nous
Coca de recapte de sardines
Llenties

SEGONS:

Galtes de porc a rostides amb prunes i pinyons
Llom a la planxa amb guarnició
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Mares de lluç arrebossades (sense espina)

POSTRES:

Sorbet de llimona
Flam d’ou,
Flam formatge,
Tarta al Whisky

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

dilluns, 29 d’abril del 2013

PENÚLTIM DIA DE LES JORNADES DEL PÈSOL 2013


Dilluns 29 d’Abril de 2013

PRIMERS:

Amanida d’enciam amb tomàquet i formatge feta
Pebrots al piquillo amb brandada de bacallà
Sopa torrada amb pilotilles “típica del Lluçanès”
Macarrons

SEGONS:

Galtes de porc a la catalana
Llàgrimes de pollastre arrebossades amb patates
Bistec a la planxa amb guarnició
Cassoleta de peix amb pèsols

POSTRES:

Sorbet de llimona
Flam d’ou,
Flam formatge

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

dissabte, 27 d’abril del 2013

MENU DE SANTA MONTSERRAT!!!


Dissabte 27 d’Abril  de 2013

PRIMERS:

Amanida de formatge de cabra i fruits secs amb vinagreta de mel
Canelons casolans de ceps i foie amb salsa de ceps
Petxina de peix i gambes
Coca de pebrots escalivats i seitons
Pèsols de la floreta amb botifarra negre

SEGONS:

Cabrit arrebossat amb patates
Mariscada: (gambes, escamarlans, navalles) a la planxa
Galtes de porc a la catalana
Llaminera amb pinya
Entrecot de vedella (400gr) planxa (supl.4€)

POSTRES:

Coulant amb nata
Flam de mató i mel
Tarta el Whisky


Beguda i pa
16.00€ (iva inclòs)

Menú infantil ( fins a 12 anys)
Pasta amb tomàquet i formatge
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa                                                             12.00€ (iva inclòs)

divendres, 26 d’abril del 2013

PER FI DIVENDRES!!!!


Divendres 26 d’Abril de 2013

PRIMERS:

Remenat de bolets i patata amb pernil
Crema de 2 colors (carabassa i pèsols)

Amanida de dàtils amb pernil dolç
Patates tipus d’Olot
Lasanya

SEGONS:

Mandonguilles amb ceba caramel·litzada i bolets
Botifarra amb guarnició
Escalopins de pollastre amb salsa trufa
Peix del Dia

POSTRES:

Sorbet de llimona
Flam d’ou, formatge
Brownie

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

ON ANAR A DINAR PER UNA CELEBRACIÓ????????????


HAS DE FER UN SOPAR, DINAR O TROBADA....

Teniu que fer un dinar, sopar o una trobada amb la família, amics, companys de feina... i no saber on anar.
Truca'ns i pregunta per els menús de grups que et podem oferir.

Avantatges per fer la reunió aquí:

* Lloc per aparcar molt i mes




* Primera línia del mar. 
* Terrasseta per poder mirar el mar 

 

* Lloc per fumar
* Local obert per una celebració
* Sense hora de tancament.
* Cuina casolana
* Productes de la terra
* Preus assequibles.
etc..
* També si cal ens traslladem al domicili, local, etc..

NO BUSQUI MÉS. !!
Truca al : 93 754 26 21 i demani els menús

facebook: el mirador de l’alba


dijous, 25 d’abril del 2013

Tornem a l'hivern!


Dijous 25 d’Abril de 2013

 " Recordeu estem dins les Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme 2013"

PRIMERS:

Amanida Cèsar (pollastre, pa torrat i seitons, amb vinagreta de mostassa)
Arròs de bolets
Espaguetis a la carbonara
Crema de 2 colors (carabassa i pèsols)
Mil fulls de patata, bacallà i olivada

SEGONS:

Mandonguilles amb ceba caramel·litzada i bolets
Lluç a la planxa acompanyat d’amanida
Llonzes amb mongetes
Bistec a la planxa amb guarnició

POSTRES:

Sorbet de llimona
Flam d’ou, formatge
Brownie

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

dimecres, 24 d’abril del 2013

Bon dimecres a tothom!!


Dimecres 24 d’Abril de 2013

PRIMERS:

Entremès de la casa (escalivada i ensaladilla)
Remenat de gambes i espàrrecs verds
Amanida de tomàquet amb formatge
Pèsols saltejats amb pernil
Fideuà

SEGONS:

Galtes rostides amb guarnició
Pollastre a la catalana
Bacallà amb panses
Bistec a la planxa amb guarnició

POSTRES:

Sorbet de llimona
Flam d’ou
Panacotta amb gerds

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

dimarts, 23 d’abril del 2013

BON SANT JORDI!!!


Dimarts 23 d’Abril de 2013
Feliç Sant Jordi!!

PRIMERS:

Amanida Catalana
Crema de carabassa
Ous farcits de tonyina
Tortel·linis d’espinacs i ricotta amb salsa 4 formatge

SEGONS:

Galtes de porc rostides
Lluç a la planxa amb guarnició
“Lacón” a la Gallega
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Plat de Mataró (sèpia, pèsol floreta i patata) (supl. 5€)

POSTRES:

Brownie
Flam d’ou
Panacotta

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

dilluns, 22 d’abril del 2013

Ja tornem a ser aquí. Un altre cop dilluns!!


Dilluns 22 d’Abril de 2013

PRIMERS:

Amanida de gambes i pinya amb salsa rosa
Espaguetis amb salsa de nous
Coca d’escalivada
Timbal de carabassó amb formatge de cabra i tomàquet
  

SEGONS:

Peus de porc a la muselina suau d’all
Bistec a la planxa amb guarnició
Pollastre arrebossat amb guarnició
Bacallà al pil-pil a la nostre manera
Plat de Mataró (sèpia, pèsol floreta i patata) (supl. 5€)


POSTRES:

Brownie
Flam d’ou
Cucurutxo de xocolata i caramel

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

dissabte, 20 d’abril del 2013

bon dia per fer un aperitiu a prop del mar.! us esperem!



Dissabte 20 d’Abril  de 2013

PRIMERS:

Amanida de gambes amb gavardina de bacó i pinya
Canelons casolans de ceps i foie amb salsa de ceps
Timbal de carabassó amb formatge de cabra i tomàquet
Coca d’escalivada i seitons
Meló amb pernil

SEGONS:

Plat de Mataró (sèpia, pèsol de la floreta i patata)
Confit d’ànec amb poma i cebetes a la crema
Escamarlans saltejats amb all i julivert
Cabrit arrebossat amb guarnició
Peus de porc amb muselina suau d’all

POSTRES:

Lioneses de nata



Flam de mató i mel
Brownie


Beguda i pa

16.00€ (iva inclòs)

Menú infantil ( fins a 12 anys)
Pasta a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa                                                             12.00€ (iva inclòs)

divendres, 19 d’abril del 2013

Per fi DIVENDRES!! Demà ens veiem!!


Divendres 19 d’Abril de 2013

PRIMERS:

Trinxat de patata i col de l’hort
Amanida de pinya i pernil
Pasta italiana amb gorgonzola
Faves i pèsols a la catalana
Amanida de patata i pebrot escalivat i tonyina

SEGONS:

Peus de porc guisats
Filet de llenguado arrebossat amb guarnició
Mitjanes de vedella amb patates

POSTRES:

Sorbet de mojito
Flam d’ou
Cucurutxo de xocolata i caramel

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

dijous, 18 d’abril del 2013

vine a provar els pèsols de la floreta


Dijous 18 d’Abril de 2013

PRIMERS:

Esqueixada de bacallà
Amanida de l’hort (enciams, pastanaga, pèsols de la floreta, pebrot vermell, tomàquet)
Faves a la catalana
Espaguetis a la carbonara
Remenat de pèsols amb pernil

SEGONS:

Mandonguilles amb ceba caramel·litzada i bolets
Calamars a la planxa amb un rajolí d’all i julivert
Llom a la planxa amb guarnició


POSTRES:

Sorbet de mojito
Arròs amb llet de la casa
Cucurutxo de xocolates i caramel

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

dimecres, 17 d’abril del 2013

Vine a provar l'Amanida de l'Hort (amb Pèsols de la floreta). bonissima, dolços..



Dimecres 17 d’Abril de 2013

PRIMERS:

Canelons de carn gratinats
Amanida de l’hort (enciams, pastanaga, pèsols de la floreta, pebrot vermell)
Cigronets del Lluçanès amb cansalada
Gratinat de carabassó i mel
Rotllet d’espàrrecs amb pernil dolç

SEGONS:

Orada al forn amb verdures
Botifarra esparracada amb bolets i patata
Llonzes de porc amb poma
Bistec a la planxa amb guanrició

POSTRES:

Sorbet de mojito
Flam de cafè
Flam d’ou
Cucurutxo de xocolates i caramel

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

dimarts, 16 d’abril del 2013

Bon Dimarts!!!


Dimarts 16 d’Abril de 2013


PRIMERS:

Macarrons
Pèsols saltejats amb pernil
Cigronets del Lluçanès amb cansalada
Amanida de tomàquet amb encenalls de parmesà

SEGONS:

Escalopins de pollastre amb salsa el curry
Botifarra esparracada amb bolets i patata
Lluç a la planxa amb guarnició

POSTRES:

Sorbet de mojito
Flam de cafè
Flam d’ou
Cucurutxo de xocolates i caramel

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

dilluns, 15 d’abril del 2013

JA TORNEM A SER AQUÍ!!!!!


Dilluns 15 d’Abril de 2013

PRIMERS:

Entremès (ensaladilla, ou dur i embotit)
Crema de carabassó
Lasanya de carn
Petxina de peix i gambes
Amanida de codony y formatge

SEGONS:

Cassoleta de rap i calamars amb pèsol floreta
Bistec ala planxa carxofes
Llàgrimes de pollastre amb patates

POSTRES:

Gelat de torró
Flam de cafè
Flam d’ou
Cucurutxo de xocolates i caramel

Beguda i pa
      10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació