Des d'aquest Mirador de la Mediterrània, us oferim els millors plats de cuina tradicional amb un toc modern i personal, que sens dubte, els fa únics.

El valor més gran dels éssers humans és la seva capacitat de somiar. Tots tenim aquesta capacitat i només de nosaltres depèn que siguem capaços de convertir els somnis en realitat.

El Mirador de l'alba ha estat el somni compartir per tots els membres d'aquesta família i desitgem pugué gaudir-lo amb tots vosaltres.

Edifici Quadis Centre - carretera NII - km 643 - 1er pis - Cabrera de Mar

Tel.: 93 754 26 21
Mòbil: 606 614 612 whatsapp
Instagram: @el_mirador_de_lalba
https://www.facebook.com/El-Mirador-de-lAlba

Com arribar-hi?

dimecres, 31 d’octubre del 2012

INFORMEM QUE...

DIJOUS 1 DE NOVEMBRE TINDREM TANCAT, 
ELS DIES 2 I 3 TINDREM OBERT

BONA CASTANYADA A TOTHOM!!!!


BONA CASTANYADA....



PRIMERS:

Crema de carbassa
Patates d’Olot
Amanida de gambes i bacó amb vinagreta de gambes
Tortel·lini al pesto
Raviolis casolans de rap i espàrrecs amb salsa americana (supl.3€)

SEGONS:

Bacallà al pil - pil
Botifarra esparracada amb bolets
Bistec a la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (supl.6€)

POSTRES:

Flam de formatge
Crocant
Brownie amb nata

 beguda i pa

10.50 € (iva inclòs)

·        Tots els nostres plats són elaborat al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació

·        El Mirador us desitja bon profit

dimarts, 30 d’octubre del 2012

JA S'ACOSTA LA CASTANYADA....


 * US VOLEM INFORMAR: 
DIJOUS 1 DE NOVEMBRE TINDREM TANCAT

PRIMERS:

Patata i mongeta tendre de l’hort
Sopa torrada
Amanida de magrana i xampinyons
Pasta amb pera i gorgonzola
Rovellons a la planxa  (supl.6€)

SEGONS:

Lluç a la planxa acompanyat d’amanida
Hamburguesa amb ceba caramel·litzada
Llom amb salsa de castanya
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (supl.6€)

POSTRES:

Flam de cafè
Crocant
Brownie amb nata

 beguda i pa

10.50 € (iva inclòs)

·        Tots els nostres plats són elaborat al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació

·        El Mirador us desitja bon profit

dilluns, 29 d’octubre del 2012

ULTIM DILLUNS D'OCTUBRE ....



PRIMERS:

Amanida de gambes
Rotllo d’espinacs i salmó
Macarrons amb beixamel i gratinat
Remenat de bolets i patata
Rovellons a la planxa  (supl.6€)

SEGONS:

Vedella amb ceps
Llonzes de porc amb guarnició
Croquetes de bacallà
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (supl.6€)

POSTRES:

Flam de cafè
Crocant
Brownie

 beguda i pa

10.50 € (iva inclòs)

·        Tots els nostres plats són elaborat al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació

·        El Mirador us desitja bon profit

dissabte, 27 d’octubre del 2012

VINE A PROVAR ELS NOSTRES PLATS ELABORATS AMB L'INGREDIENT ESTELLA ELS BOLETS



PRIMERS:

Amanida de formatge de cabra i fruits secs, vinagreta de melmelada de tomàquet
Arròs cremós amb bolets
Crep de vieires i gambes amb salsa americana
Rotllo d’espinacs i salmó
Macarrons fets com a casa
Raviolis casolans de rap i gambes amb salsa americana (supl.3€)
Rovellons a la planxa (supl.8€)

SEGONS:

Bacallà amb panses i xips de moniato
Llata de vedella amb ceps
Xai a la planxa
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (supl.6€)

POSTRES:

Flam de cafè
Crocant
Brownie amb nata


 beguda i pa

16.00 € (iva inclòs)

* Tots els nostres plats són elaborat al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació


El Mirador us desitja Bon profit!


divendres, 26 d’octubre del 2012

SEGON DIA DE LES JORNADES...




PRIMERS:

Amanida catalana
Escalivada
Mil fulls de carbassó amb formatge de cabra i tomàquet
Pasta italiana amb salsa de nous
Raviolis casolans de rap i gambes amb salsa americana (supl.3€)

SEGONS:

Mandonguilles amb bolets
Llibrets de llom amb guarnició
Calamars a la planxa acompanyat d’amanida
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (supl.6€)

POSTRES:

Flam de cafè
Iogurt
Crocant

 beguda i pa

10.50 € (iva inclòs)

· Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació.
El Mirador us desitja bon profit


dijous, 25 d’octubre del 2012

avui el menú es el següent:




PRIMERS:

Amanida “El Mirador”  (bolets variats, pa torrat, bacó vinagreta mel)
Macarrons
Espinacs a la catalana
Pastís de tonyina amb salsa rosa
Raviolis casolans de rap i gambes amb salsa americana (supl.3€)

SEGONS:

Sèpia a la planxa acompanyat d’amanida
Llonzes de porc amb compota de poma
Escalopa de vedella amb patates
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (supl.6€)

POSTRES:

Iogurt
Flam de cafè
Crocanti

 beguda i pa

10.50 € (iva inclòs)

· Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació.
El Mirador us desitja bon profit

AVUI COMENCEN LES JORNADES

HOLA HOLA,
 JA LES TENIM AQUÍ, AVUI DIJOUS 25 D'OCTUBRE HAN COMENÇAT LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL BOLET.

CADA DIA TROBARAN UN PLAT ELABORAT AMB L'INGREDIENT 

ESTRELLA EL BOLET.

RECORDI CADA DIA UN PLAT ELABORAT AMB BOLETS, COM AQUEST

Remenat de bolets i patates


dimecres, 24 d’octubre del 2012

ESTÀ APUNT DE COMENÇAR....DEMÀ DEMÀ..


Us informem que demà  dia 25 d'octubre comencen les
 Jornades Gastronòmiques del Bolet.
Cada dia un plat elaborat amb bolets al nostre menú 


PRIMERS:

Amanida de cruixents amb vinagreta de mostassa
Raviolis al pesto amb encenalls de parmesà
Pèsols saltejats
Mousse de tonyina
Raviolis casolans de rap i gambes amb salsa americana (supl.3€)

SEGONS:

Botifarra amb guarnició
Estofat de vedella
Peix del dia
Filet de vedella “tournedo” a la planxa amb guarnició (supl.6€)


POSTRES:

Iogurt
Brownie  amb nata
Crocanti

 beguda i pa

10.50 € (iva inclòs)

·  

· Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació.

dimarts, 23 d’octubre del 2012

JA ESTA APUNT D'ARRIBAR.....

 Jornades Gastronòmiques del Bolet al Maresme 

A partir del dijous 25 d'Octubre vine a disfrutar d'un plat amb bolets, tens temps fins al 30 de Novembre per venir a gaudir dels nostres plats amb l'ingredient estrella. EL BOLET!

Mentres gaudeixes de la nostre cuina podràs disfrutar de les vistes al mar, primera línia de mar. 





RECORDA: 
DEL 25 D'OCTUBRE AL 30 DE NOVEMBRE 

T'ESPEREM!!!


bon diaaaaaaaaaa


PRIMERS:

Amanida de formatge amb vinagreta de tomàquet
Llenties estofades com les de casa
Pastís de tardor
Pasta amb roquefort i nous
Raviolis casolans de rap i gambes amb salsa americana (supl.3€)


SEGONS:

Llom la planxa amb guarnició
Pollastre al cava
Peix del dia
Filet de vedella “tournedo” a la planxa amb guarnició (supl.6€)


POSTRES:

Iogurt
Brownie  amb nata
Crocanti

 beguda i pa

10.50 € (iva inclòs)



· Mantenim els preus No PUJEM L’IVA!!
 · El menú cada dia és diferent

· Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació.

dilluns, 22 d’octubre del 2012

bon dia..




PRIMERS:

Amanida Cèsar
Patata i mongeta tendre
Crema de carbassa amb llagostins
Tallarines a la carbonara
Raviolis casolans de rap i gambes amb salsa americana (supl.3€)

SEGONS:

Bistec a la planxa amb guarnició
Sonsos fregidets acompanyat d’amanida
“Codillo” al cava
Filet de vedella “tournedo” a la planxa amb guarnició (supl.6€)


POSTRES:

Iogurt
Brownie  amb nata
Crocanti

 beguda i pa

10.50 € (iva inclòs)



· Mantenim els preus No PUJEM L’IVA!!
 · El menú cada dia és diferent

· Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació.

dissabte, 20 d’octubre del 2012

INFORMAR-VOS DE...


HAS DE FER UN SOPAR, DINAR O TROBADA....


Teniu que fer un dinar, sopar o una trobada amb la familia, amics, companys de feina... i no saber on anar.
Truca'ns i pregunta per els menús de grups que et podem oferir.

Avantatges per fer la reunió aquí:

* Lloc per aparcar (el que volguis)
* Primera linia del mar. 
* Terrasseta per poder mirar el mar 

* Lloc per fumar


* Local obert per una celebració
* Sense hora de tancament.
* Cuina casolana
* Productes de la terra
* Preus assequibles.
etc..
* També si cal ens traslladem al domicili, local, etc..

NO BUSQUI MÉS. !!


Truca al : 93 754 26 21 i demani els menús

bon dia!


Dissabte 20 d’Octubre de  2012

PRIMERS:

Lasanya de xampinyons i parmesà amb salsa ceps
Amanida de formatge de cabra i fruits secs amb vinagreta de mel
Albergínies farcides de poma i pollastre
Crema de carbassa amb llagostins
Raviolis casolans de rap i espàrrecs salsa americana (supl.3€)


SEGONS:

Braó de porc al cava
Sardines al forn amb all i julivert
Llom a la mostassa
Entrecot a la planxa (350gr) amb guarnició (supl. 6€)

POSTRES:

Crocanti
Flam de formatge amb nata
Gelat

 beguda i pa

16.00 € (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació.

MENÚ INFANTIL:
Macarrons
Pollastre arrebossat
Postres, beguda, pa
12.00€ (iva inclòs)

divendres, 19 d’octubre del 2012

BENVINGUDA LA PLUJA!!



PRIMERS:

Amanida de fruites amb vinagreta de mel
Canelons de la carn amb beixamel
Pèsols estofats amb pernil
Remenat de bolets i gambes

SEGONS:

Xurrasco a la planxa amb guarnició
Llenguadines” salsa taronja
Llom amb sucre morè i mostassa
Entrecot de vedella (350gr) a la planxa amb guarnició (supl.6€)


POSTRES:

Iogurt
Brownie  amb nata
Crocanti

 beguda i pa

10.50 € (iva inclòs)



· Mantenim els preus No PUJEM L’IVA!!
 · El menú cada dia és diferent
· Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació.

dijous, 18 d’octubre del 2012

HAS DE FER UN ....


HAS DE FER UN SOPAR, DINAR O TROBADA....

Teniu que fer un dinar, sopar o una trobada amb la familia, amics, companys de feina... i no saber on anar.
Truca'ns i pregunta per els menús de grups que et podem oferir.

Avantatges per fer la reunió aquí:


* Lloc per aparcar (el que volguis)

* Primera linia del mar. 

* Terrassa per poder mirar el mar 

 * Lloc per fumar

* Local obert per una celebració

* Sense hora de tancament.

* Cuina casolana

* Productes de la terra

* Preus assequibles.

* Ens ajustem al màxim


etc..
* També si cal ens traslladem al domicili, local, etc..


NO BUSQUI MÉS. !!
Truca al : 93 754 26 21 i demani els menús

Vine, a dinar com a casa



PRIMERS:

Amanida de meló amb pernil i vinagreta de mel
Sopa torrada amb pilotilles
Macarrons
Pebrots al piquillo farcits de brandada de bacallà amb salsa de pebrots
Albergínies farcides de poma i pollastre

SEGONS:

Escalopa de vedella amb patates
Sèpia a la planxa acompanyat d’amanida
Galtes de porc al forn amb guarnició
Entrecot de vedella (350gr) a la planxa amb guarnició (supl.6€)


POSTRES:
  
Iogurt
Brownie  
Gelat

 beguda i pa

10.50 € (iva inclòs)



· Mantenim els preus No PUJEM L’IVA!!
 · El menú cada dia és diferent
· Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació.