Des d'aquest Mirador de la Mediterrània, us oferim els millors plats de cuina tradicional amb un toc modern i personal, que sens dubte, els fa únics.

El valor més gran dels éssers humans és la seva capacitat de somiar. Tots tenim aquesta capacitat i només de nosaltres depèn que siguem capaços de convertir els somnis en realitat.

El Mirador de l'alba ha estat el somni compartir per tots els membres d'aquesta família i desitgem pugué gaudir-lo amb tots vosaltres.

Edifici Quadis Centre - carretera NII - km 643 - 1er pis - Cabrera de Mar

Tel.: 93 754 26 21
Mòbil: 606 614 612 whatsapp
Instagram: @el_mirador_de_lalba
https://www.facebook.com/El-Mirador-de-lAlba

Com arribar-hi?

dissabte, 31 de desembre del 2011

EL DINAR DE L'ÚLTIM DIA DE L'ANY 2011

PRIMERS:
Amanida de formatge de Cabra i fruits secs amb vinagreta de mel
Raviolis de confit d'ànec i pera amb salsa de nous
Mousse de tonyina
Torrada d'escalivada

SEGONS:
Xurrasco a la planxa
Cabrit arrebossat amb guarnició
Broquetes de gambes all i julivert

POSTRES:
Gelat de Torró
Flam de mató
Gelat de Crocant

Beguda i pa

16€ (iva inclòs)

Us esperem!

tel: 93 754 26 21  / e/a: miradoralba@gmail.com

Totes les nostres verdures de temporada són fresques de l'horta veïna

divendres, 30 de desembre del 2011

MENÚ DIVENDRES 30 DE DESEMBRE DE 2011

PRIMERS:

Amanida verda
Espaguetis amb salsa de nous
Pèsols saltejats amb pernil
Sopa de galets

SEGONS:

Pollastre arrebossat amb guarnició
Pastís de carn amb salsa mostassa
Salmó a la planxa i guarnició

POSTRES:

Gelat de Torró
Flam d’ou
Pastís de Vainilla

Beguda, pa
                                                      
                                    10.50 € (iva inclòs)



·      Totes les nostres verdures son fresques de l’horta veïna

Compte enrere

D'aquí menys de 24 hores, deixarem enrere l'any 2011 per encarar amb alegria, felicitat i desig el 2012. 


Per això, us demanem a tots vosaltres que cada dia somrieu una mica més; a la parella, al veí, al venedor, al comprador, etc. ja que un somriure ens pot canviar el dia i ens pot fer més feliços. 

Per tant, tots a fer un SOMRIURE ben gran al 2012!! : D

dimarts, 20 de desembre del 2011

Menú dimarts 20 de desembre de 2011

PRIMERS:

Espinacs amb panses i pinyons
Albergínia farcida
Amanida de formatge i codony
Raviolis al pesto


SEGONS:

Salmó amb verdureta
Mandonguilles a l’ametlla
“Xurrasco” amb guarnició


POSTRES:

Pastís d’avellana
Flam
Iogurt


Beguda, pa
                                                      
                                                                       10.50 € (iva inclòs)

dimecres, 14 de desembre del 2011

Menú de dissabte 12 de novembre

Primers
Amanida de formatge de cabra
Flam d'escalivada
Trinxat de patata i col
Raviolis de rap i espàrrecs

Segons
Llata de vedella amb ceps
Milfulls de vedella amb bolets

Bacallà a la muselina d'all
Pasta de full farcida de llaminera amb salsa al rocafort

Postres, beguda i pa

Us esperem